Regelement honden

Wij hanteren de algemene voorwaarden van Dibevo waar we ook lid van zijn
De voorwaarden kunt u hier downloaden.

Uw hond is bij ons op eigen risico, wij dragen hiervoor geen enkele aansprakelijkheid. Toch kan er altijd iets gebeuren, het blijven echter levende wezens. Mocht er iets zijn; ziekte of een ongelukje, dan raadplegen wij onze eigen dierenarts. Dat is dierenkliniek Heusen en Altena in Heesbeen. De kosten hiervoor zijn voor uw rekening.

Alle honden die komen logeren dienen volledig te zijn ingeënt inclusief een kennelhoest enting (nummer 8 in het inentingsboekje) bij katten moeten ze zijn ingeënt tegen katten- en niesziekte (nummer 13 en 14). De enting  moet ieder jaar herhaald worden. De enting mag niet verlopen in de tijd dat de hond/kat hier logeert en moet minimaal drie weken van te voren gegeven worden.

Honden of Katten die niet (tijdig)  ingeënt zijn kunnen wij NIET in ons pension opnemen! Wij accepteren een titerbepaling, houdt wel rekening mee dat Kennelhoest niet getiterd kan worden, dit moet dus altijd nog los worden gegeven!

Katers dienen gecastreerd te zijn, mits ze bij ons verblijven.
Wij raden altijd aan de dieren voor en na het verblijf ontvlooien, bij een langere periode graag na ophalen ook ontwormen.
Vlooienbanden en halsbanden zijn tijdens het verblijf NIET toegestaan, i.v.m. veiligheid en omdat er een kans aanwezig is dat ze het stuk maken.

Het inenting boekje/ paspoortje dient u altijd mee te geven en krijgt u weer terug als u uw huisdier weer op komt halen. Indien u het paspoortje kwijt zijn vragen we een uitdraai van uw dierenarts.